2011. november 30., szerda

Rajzpályázat nyertese: dunapataji óvodás!

Kedves Olvasóim,

Október végén megkeresett kislányom óvónénije Bogi néni, azzal, hogy mi lenne ha Dorina is indulna egy bizonyos rajzpályázaton. Mint utólag megtudtuk ez a Homokhátsági Zrt. és a Felső-bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. közösen meghirdetett pályázata volt, kimondottan óvódásoknak.

Természetesen egyből igent mondtunk, hiszen kislányom imád rajzolni! Még azon a hétvégén leültünk kislányommal elkezdtünk beszélgetni, hogy miről is kéne rajzolni, mivel csak annyit tudtunk, hogy a környezetünkkel kapcsolatosan kell valamit rajzolni, beszélgetni kezdtünk arról, hogy mi a rossz a Földünknek, mitől lesz beteg és hogyan lehetne ezen segíteni.
Nagyon sokban befolyásolta a sikert, hogy a tavalyi évben az óvodában a környezet megismerése és annak megóvása előtérbe került az óvodai oktatásban. A környezettudatosság csodás módon a mi piros csoportunkban valósult meg leginkább, kedves óvónőink közreműködésével. Ezért óriási köszönet illeti meg őket: Némethné Bogi nénit és Tardiné Erzsike nénit!!!

Hétvégén megrajzolt a drágám 3 képet:
Pályarajz 1.
Pályarajz 2.
Pályarajz 3. 
 













A rajzokat a tanítási szünet utáni hétfőn, nov. 7-én bevittük az oviba és Bogi néni el is postázta mivel a beadási határidő nov. 10-e volt. Ezek után már csak várnunk kellett. Aztán.... megkaptam a hírt egyik reggel:
Bogi néni büszkén újságolta, hogy Dorina nemcsak a legjobbak közé jutott be, hanem megnyerte a pályázatot.
Soha nem felejtem el, még a hideg is végigfutott a hátamon, annyira megörültem. Nem akartam elhinni. De aztán megjött pár nap múlva a hivatalos meghívó is a díjátadóra.

Eljött a nagy nap: Nov. 30.

Az óvónénikkel együtt elmentünk Bajára, hogy részesei legyünk ennek a gyönyörű pillanatnak, mikor kislányom átveheti nyereményét.
A fődíj: Bicikli


Ezúton is szeretnék még egyszer köszönetet mondani Bogi óvonéni áldozatos munkájáért és hogy ilyen nagy figyelmet fordít a gyermekek képességeire és természetesen Erzsike vezető óvónéninek is aki kiaknázva a pályázat nyújtotta lehetőségeket meg is méretteti ezeket. Ha ezt nem teszik meg, akkor nem is nyerhettünk volna! 


Andi néni, Bogi néni, Dorina és Erzsike vezető óvónéni
KÖSZÖNET NEKIK MINDENÉRT!